BejelentésKaszaper Futball Club Hivatalos Honlapja
2014.08.30. 17:00 Békéssámson - Kaszaper FC bajnoki mérkőzés

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Szerdán délután az Elek csapatát fogadtuk a Magyar kupa első fordulójában. A vendég csapatról tudni kell, hogy jelenleg nem túlzás kijelenteni, hogy a másodosztály egyik, hanem legjobb csapata. Több hiányzó is volt csapatunkban, így a padot ifista játékosokkal töltötte fel a edzői stáb. A mérkőzés első félidejében egy-két akciót leszámítva dominált a vendég gárda, veszélyesen játszottak, de védelmünk egy esetet leszámítva állta a sarat, így félidőre 1:0-ás vendég előnnyel vonultak a játékosok. Szintén az első játékrész krónikájához tartozik, hogy kapusunk Mező Sándor megsérült, így ifi kapusunk állt a gólvonalra. A második félidőben eltűnt a két csapat közti különbség és rendre veszélyt tudtunk kialakítani az ellenfél kapuja előtt. A legnagyobb ezek közül Forgó szöglete után Szabó előtt adódott, de talán még őt is meglepte, hogy eljutott hozzá a labda így sajnos nem lett belőle gól. A végén teljesen kitámadtunk így az elekiek kontrázhattak. a 80.-ik percben Divinyi buktatta Lázokot a 16.-son belül, a jogos büntetőt Rostás váltotta gólra. Ezután pár perccel Csenki vágták fel a büntetőterületen belül, ami az egyik oldalon járt, az ma nekünk általában nem, így itt elmaradt egy jogos 11-es. A 88.-ik percben végleg eldőlt minden Kardos kapott labdát középen,(a partjelzőn kívül mindenki látta, hogy hatalmas lesen van), átvette és szépen kilőtte a felső sarkot. Összességében elmondható, hogy helytálltunk egy nagyon jó csapat ellen, akiknek sok sikert kívánunk a megye2-es bajnokságban!

Kaszaper - Elek 0:3(0:1). Gól: Fettik,Rostás,Kardos.

 

Kaszaper: Mező(Fudala), Kocsis(Furák),Brachna,Benyoda,Kőszegi,Divinyi, Béres(Bacsa),Gyüre(Havancsák), Csenki,Forgó,Szabó.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!