BejelentésKaszaper Futball Club Hivatalos Honlapja
2014.08.30. 17:00 Békéssámson - Kaszaper FC bajnoki mérkőzés

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

A Kaszaper FC Sporttelepe!

Befogadóképpeség: 1500 fő

Ülőhely: 300 fő Állóhely:1200 fő

A sporttelepen megtalálható:

Egy szabványméretű football pálya(105x60),egy kisméretű füves pálya, egy kézilabda pálya. A pályavilágítás a teljes területre kiterjed.

A kaszaperi sporttelep története:

A Kaszaper FC stadionja szép múltra tekint vissza, lényeges változásai azonban az 1984-es évtől kezdődtek. Ebben az időben csapatunk megyei II. osztályban játszott, a pálya azonban nagyon elhanyagolt állapotban volt. Sokszor előfordult hogy Acsai Imre jelenlegi képviselő vágta kombájnnal a füvet. Egy kis öltöző volt a pálya végében, melyben egy vendég, egy hazai és egy játékvezetői öltöző mellett még egy kis szertár volt megtalálható. A tusoló betonos volt nem csempézett, és egy kis bojler üzemeltette, így ha az ifjúsági csapat letusolt, a felnőttnek már nem maradt meleg víz. Ebben az időben még működött a "nagylavor" is. Ebben az időben Tóth Mihály (Tovaris) volt a szertáros. Ekkor tehát a csapat megyei II. osztályú volt, Nagybánhegyessel közösen Kaszaper-Nagybánhegyes Zalka néven futott. Az elnök Zámboly Mihály volt, a szakosztályvezető pedig Bacsa János. Ebben az évben, tehát az 1984/1985-ös szezonban bajnokságot nyert a csapat Battonya és Tótkomlós előtt, így feljutott a megyei I. osztályba. Ekkor társadalmi összefogás keretében nagy fejlesztéseken ment át sporttelepünk. Lebontották a régi kis öltözőt és megépült a mostani. Abban az időben nagyon korszerűnek számított. Magán a küzdőtéren történt egy új kimérés, hátrébb tolták a pályát a Béke utca felé, és újra legyeptéglázták. A korlát mely akkor egy vezérdróttal összekötött düledező faoszlopokból állt ki lett cserélve vascsövekre, ez egyben vízvezeték is volt, erről locsolták a pályát. Később a kispadokat is modernizálták, így nyerte el a pálya mai formáját, azóta csak kisebb javítások történtek, illetve egy vismayor pályázat keretében megerősítették az öltöző szerkezetét. Mindenképpen meg kell emlékeznünk itt Gyimesi András tanár úrról is, hiszen nem volt Kaszaperen olyan sportesemény, amin ő ne lett volna ott. Köszönet a segítségért Papp László tanár úrnak.

 

2011-ben aztán nagy átalakítás történt az öltözőn,mondhatni teljesen újjászületett. Szigetelést kapott,újra vakolták és meszelték,új ablakok és ajtók lettek, új csempék, új szekrények és bútorok. A munkálatok befejeztével egy nagyon szép és modern öltözőt tudhatnak magukénak a kaszaperiek.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!